EMMA

Igår startade jag och Elinno dagen med ett skivstångspass, dog nog litegrann. For sen till Josse och bakade knäck och åt lussekatter. Längtar ihjäl mig till julen!! Idag ska jag träffa Elin och ikväll far jag och brudarna och äter på stan, ser Paranormal Activitey 4 sen slagga vi hos Elinno, perfekt!♥

EMMA

Nu har lovet dragit igång och det känns bara bra!! Ska njuta hela lovet och bara göra saker jag tycker om att göra. Igår var jag i Piteå och badade med några härliga vänner. På kvällen for jag till Elin för att göra middag sen for vi vidare på trevligheter! Nu ska jag göra mig ordning för lite skräckfilm och övernattning.♥

LISA

Nu var det länge sendan jag skrev sist! Idag har vi äntligen fått lov, känns hur bra som helst. Ikväll ska jag umgås med mina fina vänner Emmax2 och Amanda, vi ska se x-factor och hejja på Oscar hih. bra start på lovet!! Ha en bra kväll!
längtar tillbaka!!
 

-

 
 

EMMA


Efter skolan kom Elin till mig för att baka till Grey's första avsnitt ikväll. Blev kladdkaka, mums. Nu ska jag fara och träna.

LISA

Är just hemkommen från jobbet, har jobbat efter skolan till stängning idag. Nu myser jag i soffan framför ensam mamma söker. Det är så bra!!! Det blir nog en tidig kväll för mig, är jättetrött.
 
♥♥♥

EMMA

Hejhej. Har varit hemma från skolan idag men imorgon är jag på benen igen. Ligger nu och försöker läsa lite läxor samtidigt som jag tittar in lite nya kläder, hejaheja. Nej, nu ska jag fortsätta med det tråkiga - homework. 

RSS 2.0