EMMA

Jag har nu kommit hem från stranden. Det var hur skönt som helst i solen men vattnet var verkligen iskallt, kunde nästan inte ens toppa tårna... Nu ska jag ta mig något att äta sen far jag på träning, och som Lisa har skrivit så ska vi hitta på något ikväll. Hon ska färga mitt hår sen får vi se vad som händer, det blir bra det!

LISA

Har just kommit hem efter dagens första träning, och snart måste jag duscha och äta mig något. Jobbar 12.30 - 17.30 idag, efter det far jag och tränar och sen ska jag vara med emma. Ha en bra dag!
 
♥♥♥

EMMA

Igår efter träningen for jag och några tjejer och köpte glass och gotta oss, förbaskat gott!! Efter det for jag förbi sportfältet för att träffa Elin ett litet tag och idag steg jag upp vid åtta för att fara och träna - tröttast i världen. Nu ska jag ta mitt pick och pack och dra mig till Byske för att slappa på playan, kram♥

EMMA

Kom hem från Göteborg i måndags sent på kvällen. Har verkligen haft det jättebra!! Fick med mig lite shopping som jag ska försöka lägga ut bilder på senare. Igår kväll for jag och bada med ett härligt gäng och idag har jag varit på stan, fick med mig ett par vita converse - äntligen♥♥ haha.. Nu ska jag försöka få ner lite food i magen sen vidare på träning, blir kanon!

LISA

Idag har jag varit på stan med carro, fick med mig en skinnväst och örhängen hem. Jag spontan tog också ett till hål i ena örat. Ikväll har carro och jag gått en prommis och sett film. Nu ska jag gå upp och lägga mig, godnatt

 

 

 


LISA

Övningskörde för första gången idag med min farbror, det var svinkul men också lite läskigt. Just nu ligger jag i soffan och ser film med syster, big miracle!


LISA

Hej! Var ett tag sedan jag skrev nu, det känns som att det ända jag gör är att jobba och det är ju inte så roligt att skriva om. Men jag är ledig både idag och imorgon, så det känns skönt och väldigt välbehövligt!! Idag ska jag till farmor och Stig en stund, det var länge sedan jag var där så det ska bli kul. Ikväll kommer min saknade syster hem, äntligen!! Ha en bra dag!
 

EMMA

Igår for jag och Elin till stan för att äta middag och bara vara. Vi åt på Lilla Kina sen kom vi på att vi ville på bio så då for vi och såg Cockpit. Den var jätterolig, verkligen! Älskar verkligen när man inte behöver planera, så himla skönt. I förrgår så fick jag veta att jag ska få fara till Göteborg, idag!! Så om en timma får jag hämtning av min systers kompisar och åker bil till Frida(syster) och kommer hem på måndag. Just nu lever jag verkligen livet. Ha det så bra♥

LISA

Hela gårdagen spenderades med Anna. På dagen for vi till guldsand och solade och badede, superhärligt. På kvällen gick vi en mils prommis, färgade mitt hår och myste framför en film. Idag börjar jag inte förrän klockan 3, skönt!


EMMA

Igår hade jag det jättebra i Umeå. Vi åt jättegod mat, shoppade, var på Emmas hotellrum och gottigotta oss med lite gosaker och bara hade det hur bra som helst!! Sen träffade vi Lars från Big Brother, jag kunde inte låta bli så jag gick och tog kort med honom, lycka!!
Efter vår bussresa hem (som tog 3 timmar eftersom bussen gick sönder..) så for jag, Lisa, Amanda och Carro till max och tjocka oss, men det var behövligt vill jag lova haha. Kram♥

LISA

Idag började jag inte förrän klockan fem, skönt för då hann jag med att njuta av det fina vädret. Nu har jag just sett Wallander och snart måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp och jobba imorgon!


EMMA

När jag kom hem från ett himla skönt bad i sjön så har jag myst med syster. Imorgon far hon tillbaka till Göreborg, typiskt att hon ska bo så långt bort... men ska gå och ge henne en bamsekram nu♥
Imorgon far jag till Umeå för shopping med två favoriter och det känns hur bra som helst. Ska lägga mig närsomhelst därför att jag ska upp vid sex imorgon, känns lite skrämmande... sovgott!
 

EMMA

Åt en kyckling baugette på Smårre & Gårre, gottigott! Vi for sen på en liten roadtrip med moppen, haha i Kåge... men vi hittade iaf ett ställe som jag aldrig varit på förut;) Jag har just ätit och snart kommer Carro och då far vi till Ostvik för att bada. Kram♥

EMMA

Tog en rejäl sovmorgon och sov till halv tolv. Gick snabbt ut när jag insåg att det var sol och har nu legat ute och pressat ett tag, hoppas på lite färg hihi. Om en kvart far jag på en lunchdate med Limpis, kan inte bli bättre!!

EMMA

Som jag skrev så har jag varit i stugan idag. Hur mysigt som helst!! Åt gott och myste på med lillen på bilderna där uppe♥ Kom hem vid nio och for sen med Emma till älven med lite gotti saker och pratade. Efter ett tag kom även Hampus och Felix och nu har jag kommit hem och ska sätta igång ett avsnitt av Gossip Girl, blir kanoners!!

EMMA

Gårkvällen blev inte som planerad men den blev verkligen inte sämre. Somnade vid halv fyra vilket jag får lida med idag men det gör ingenting. Om en timme så far jag och Markus och badar i Ostvik sen vidare till stugan för käk och mys med lill kusinen♥.

LISA

Har just kommit hem från jobbet, har jobbat 8.30 - 18 idag. Nu sitter jag ute i en solstol, läser bloggar och väntar på att köttet ska bli klart. Ikväll ska jag vara med tjejerna. På återseende!


EMMA - I THINK THAT YOU ARE THE ONE I SHOULD BE WITH RIGHT NOW

For ut och sprang med syster idag i mammas gamla skor, vilka pärlor:') Tyvärr så förlorade jag, men känslan när man har varit ute och sprungit är så sjukt skön! Blir så stolt haha... Nu ska jag göra mig klar sen ska jag dra mig till Emma.

EMMA

Har legat hela morgonen och sett avsnitt av Gossip girl, är helt fast. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kanske jag far till stugan och hälsar på min lill kusin som bara är några månader och hur gullig som helst eller så hoppas jag att det finns någon själ där ute som vill hitta på något hehe, kram♥

EMMA & LISA

Hejhej! Nu har vi äntligen tagit tag i vår blogg igen och nu ska vi försöka uppdatera så mycket som möjligt. På återseende♥
 
 

RSS 2.0