LISA

Tiden bara rusar förbi, snart har två hela veckor av skolan gått. Allting känns jättebra, jag trivs hur bra som helt i min nya fina klass. Ikväll har jag varit med Hanna, vi har tittat på fotboll och myst framför Robinson. Nu ska jag träna lite på tyska läxan som vi har till imorgon sen sova.
 
Imorgon kommer min saknade syster hem från Barcelona, äntligen!

EMMA

Nu har jag nästan gått en hel vecka i min nya klass och det känns bara bra! Trivs som fisken i vattnet. Slutade kvart över två idag, gick då en sväng på stan med några finisar sen for jag till Emanuel. Nu har jag just ätit och ska göra mig klar för en liten tripp till sportfältet sen natta jag hos Emma, blir kanon!!



EMMA

Nu är första veckan avklarad men det var även min sista vecka på Kaplan. Igår sökte jag en plats på Handels på Atorp eftersom jag inte är intresserad av samhälls (som då låter väldigt konstigt eftersom jag sökte det menmen..) och idag ringde dom och jag fick veta att det fanns en plats ledig, det känns huuuuuuuur bra som helst!! Nu ska jag se något avsnitt av Gossip girl och ikväll blir det ladiesnight med dom bästa♥
 

EMMA

Okej, det där med att uppdateringen skulle förbättras var nog bara i mina drömmar... Nu har sommarlovet nått sitt slut och nu har jag börjat på Kaplan. Känns konstigt, roligt, skrämmande, spännande osv men det känns som att klassen kommer bli suverän och allt annat också, ja det gör det!
Nu är alltså sommarlovet slut och det känns så himla tråkigt, måste bara tacka alla som har gjort det här sommarlovet till en kung sommar, thank youuu♥!!

SVAR PÅ FRÅGA

Vad blir det för linje/ skola till hösten för er?:)

Svar: Lisa ska gå ekonomi på anderstorp och Emma samhälls på kaplan.


EMMA

Hejhej, nu var det ett bra tag sen jag skrev men det är väl inte så konstigt. Försöker ta vara på varje minut som är kvar av sommarlovet! Men jag ska försöka förbättra mig och börja slänga in något inlägg någon gång. Men till nästa gång så hoppas jag att ni har det lika bra som jag, kram!
 

LISA

Vaknade för en liten stund sedan, nu sitter jag och kikar runt på lite hemsidor. Har hittat ett par skitsnygga skor som jag funderar på att beställa hem. Snart kommer Robin förbi en stund innan jag börjar jobba halv två! Ha en bra dag.


LISA

Det var ett tag sedan jag skrev senast men jag har inte riktigt haft tid för det. I söndags följde jag med Robin och hans familj på en liten husvagns semester till sundsvall, vi stannade där till onsdagen. Shopping, bad, spel, god mat, vattenkrig, tandemcykling och massa annat roligt. I torsdags var jag med Robin en stund på dagen och på kvällen hade jag träning. Gårdagen spenderades med carro på guldsand och på kvällen jobbade jag. Idag jobbar jag 12-21, sen ska jag kanske vara med anna, ha en bra dag!

 


RSS 2.0